ANUNȚ DIN PARTEA Echipei Filarmonicii de Stat „Transilvania”- achiziționare bilete, participarea copiilor la aceste concerte si evenimente

ANUNȚ DIN PARTEA Echipei Filarmonicii de Stat „Transilvania”- achiziționare bilete, participarea copiilor la aceste concerte si evenimente

Dragi iubitori ai muzicii clasice,

Cu deosebită considerație, dorim să vă aducem la cunoștință câteva modificări esențiale legate de procesul nostru de achiziționare a biletelor și de participarea copiilor la concertele și evenimentele noastre, toate în beneficiul îmbunătățirii experienței dumneavoastră artistice.

Cu această ocazie, dorim să vă informăm că vârsta minimă recomandată pentru copiii participanți la concerte va fi de 7 ani. Pentru cei mai mici dintre melomani, Filarmonica de Stat „Transilvania” organizează periodic concerte specifice, cu un repertoriu și o punere în scenă adaptate special lor.

Pentru pasionații de muzică clasică, există opțiunea achiziționării online a biletelor sau direct de la casieria Filarmonicii. În plus, oferim posibilitatea achiziționării de bilete cu reducere direct de la locul concertului între orele 18:00 și 18:45, în limita locurilor disponibile.

Pentru a asigura o bună desfășurare a concertelor, vă rugăm să rețineți că accesul în sala de concert nu va mai fi posibil după începerea actului artistic.

Ne dorim să vă oferim momente speciale și experiențe muzicale de neuitat și vă suntem recunoscători pentru sprijinul și participarea voastră la toate concertele Filarmonicii de Stat „Transilvania”.

Cu respect și recunoștință,
Echipa Filarmonicii de Stat „Transilvania”