𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭 𝐬̦𝐢 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢

𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭 𝐬̦𝐢 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢

𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭 𝐬̦𝐢 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢
👉 Ministerul Familiei Tineretului și Egalității de Șanse (M.F.T.E.S.) organizează în data de 23 ianuarie 2024, ora 11, o sesiune de informare cu privire la Concursul național de proiecte de tineret și studenți.
📣 Sesiunea de informare se va desfășura în format hibrid, la sediul M.F.T.E.S. și on-line printr-o sesiune Zoom și va include subiecte legate de etapele necesare depunerii proiectelor în cadrul concursului, detalii cu privire la condițiile de eligibilitate, completarea cererii de finanțare, evaluarea, implementarea și decontarea proiectelor.
🖇 Persoanele interesate să participe trebuie să-și exprime intenția, până la data de 19 ianuarie 2024, prin intermediul unui mesaj transmis la adresa de e-mail secretariat.dgptl@mfamilie.gov.ro, în care se va menționa numele, prenumele și organizația din care fac parte. Anterior sesiunii, cei interesați vor primi un link Zoom pentru accesarea sesiunii on-line.
🗣 Având în vedere multitudinea și divesitatea subiectelor legate de organizarea concursului, pentru o abordare eficientă, vă rugam ca în mesajul de confirmare a participării să menționați și aspectele necesare a fi lămurite.
📌 Anunțul de participare și Metodologia pentru Concursul Național de proiecte de tineret și studenți se pot descărca de pe site-ul https://mfamilie.gov.ro/1/tineret/